El Forumstoa: secció de fòrums de La Stoa.
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
El Forumstoa: secció de fòrums de La Stoa.

Els fòrums stoers de Forocatalan seran suprimits a mig plaç, potser en menys de tres mesos, en virtud d'una sentència legal stoera ja aprovada que no admet recursos. Demano la vostra comprensió en aquest tràmit legal i els seus efectes.
 
ÍndexCercarRegistrar-seRegistrar-seIniciar Sessió

 

 Llei general provisional del Cosmos Stoer.

Ir abajo 
AutorMissatge
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDj Oct 23, 2008 7:26 pm

Finalment, per tal que les coses vagin en vigor i s'aclareixin malentesos, ja tinc una normativa en vigor per al Cosmos Stoer. La pots llegir a sota (és ja plenament activa).

Aviso que, per suposat, a qui no se'l vulgui llegir, ho sento per ell, però la llei igualment se li aplicarà.

Aquesta llei està en vigor, a tots els efectes, tal i com s'indica en ella mateixa. Els usuaris que no en respectin els deures poden ser sancionats, així com tot usuari es pot beneficiar dels drets i beneficis que d'aquesta se'n puguin derivar. Es recomana llegir la llei per a més indicació.

Salut, stoers!! (als pocs que quedin que vulgui tenir una mica de respecte... sic!).-----------------------------------------------------

Llei provisional general de La Stoa.

Preàmbul.

La llei stoera, esperant el seu redactat definitiu, s'articula, de forma provisional, en aquesta llei que ara mateix llegeixes.

La preferència moral és acabar aquesta llei el més aviat possible, si és possible dintre d'algunes setmanes, i finalitzar completament la llei stoera. Encara que l'abandonament repentí i per les braves d'Ander retrassarà aquest objectiu, espero que dintre d'algun temps el Cosmos Stoer, amb l'ajut de l'actual sotsadministrador Mitnick ja disposi d'una nova Stoapèdia amb el contingut d'una llei stoera ja completament desenvolupada.

Els drets de La Stoa, tal i com l'administrador ja està redactant en una versió encara no oficial i no en vigor, són els següents en aquesta llista: a ser respectat per tothom (inclòs l'administrador), a participar en els articles, enquestes i (cas d'existir) fòrums en la forma normal de participació, a que se li obeeixi la seva voluntat en els referèndums vinculants (si els guanya segons la majoria exigida, amb o sense vot de desempat), a ser atès per l'administrador en cas de discrepància general, a no expressar la seva opinió si cap norma de La Stoa no ho fa imperatiu, a pressumpció d'innocència en cas d'absència de proves, a beneficiar-se del principi de discriminació positiva de les normes i a que se li respectin els drets, deures i identitat que tingui en una web aliena al Cosmos Stoer.

La normativa stoera general, un cop estigui totalment redactada i aleshores ja en vigor, es cenyirà a les altres dues lleis, que respectaran el seu contingut, i, especialment, el títol preeliminar; aquestes dues lleis són: la llei sobre la propaganda stoera, i la llei del dret del moderador a la inamobilitat externa dels seus subfòrums.

Per tant, el monarca d'aquesta web, per decisió lliure, aprova, promet i sanciona els drets i deures de la següent normativa provisional:

Títol preeliminar.

1. Aquesta llei stoera provisional està ja, i de moment, en vigor i plenament activa, i per ella mateixa serà, a menys que algun títol indiqui el contrari, l'únic fragment en vigor de la normativa stoera. El territori internàutic stoer està sotmès als seus imperatius, drets i deures. Quan la normativa stoera estigui plenament activa en tots els seus apartats, es derrogarà aquesta llei segons el que indica la disposició derrogatòria.

* 1.1. Per tal d'aplicar el que indica aquest punt 1 del títol preeliminar, es posa com a hàbil la disposició adicional segona.

2. Qualsevol fragment de la normativa stoera que no estigui inclòs en aquesta llei, no serà vàlid per sí mateix, si bé, si l'administrador ho desitja, fent servir el principi d'autoritat de l'administrador, ell mateix com a líder pot decidir lliurement, i sense cap inconvenient, aplicar i posar en pràctica aquest fragment legal encara no aprovat. Tot el que no estigui indicat ni com a dret ni com a deure, i no estigui especificat com a càstig, està subjecte a la decisió lliure i imperativa de l'administrador, amb el respecte degut a les indicacions al respecte fetes al preàmbul. (Com es pot veure, alguns textos estan copiats, almenys de forma aparentment textual, però només seran vàlids a efectes penals els que aquí apareguin.).

3. Aquesta llei està subjecta a canvis i actualitzacions, siguent per sí mateixa molt flexible, i sempre és vàlida aquesta llei per sí mateixa en cada canvi que tingui segons el moment just actual, si bé sempre es respecta el principi de no retroactivitat desfavorable de les normes.

4. En cas que un fragment de la llei stoera provisional no aprovada s'assembli al d'aquesta llei, sempre prevaldrà aquesta mateixa llei provisiional actual. (Recordem que la llei que està en vigor és aquesta mateixa, i, només si s'indiqués en concret, podrien estar també en vigor altres fragments de la llei stoera, que hauríen ja sortit de la situació provisional.).

5. La identitat política i internàutica de La Stoa és la monarquia parlamentària, i, com a tal, ha de ser respectada per tot usuari, i no pot ser agredida de cap manera (veure el títol 3).

Títol I. Sobre el dret-deure al respecte

Dret al respecte universal en La Stoa. (Fragment de la condició superior "Drets de l'usuari").

El dret al respecte universal és un dels més importants de La Stoa. Tant l'administrador ha de donar aquest dret als usuaris, com viceversa.

El dret al respecte universal té dues aplicacions:

1. En La Stoa. Dins La Stoa i dins totes les webs internes del Cosmos Stoer, tothom està obligat a guardar unes formes i a no insultar greument a ningú. L'administrador de La Stoa obligarà a tothom a un respecte mínim, sense excepció, dintre d'uns límits de seny i tolerància, i d'acord amb l'aplicació del valor superior del pluralisme social.

2. En el cas de l'Stoer 1r. En Crom està obligat, en qualsevol web d'Internet, a respectar prou bé la gent d'altres portals; si no compleix aquesta norma, serà penalitzat. (Aquest valor no afecta a les relacions personals de Crom al seu msn o en qualsevol xat, o inclòs en la vida real o en qualsevol situació; allà haurà de respectar a la gent per dignitat, però no serà afectat per la normativa stoera).

En cas d'incompliment flagrant, els càstigs a aplicar podrien ser:

1. A l'Stoer 1r: varis dies de no-publicació d'articles o, fins i tot, en casos greus, l'obligació de posar un article públic a La Stoa com a disculpa i fins la suspensió temporal d'articles en La Stoa.

2. A la resta d'usuaris: un toc d'atenció, varis dies suspès com a usuari, el bloqueig o supressió d'algun dels seus fòrums o, en casos realment greus, un article anunciant la seva falta davant tothom o fins i tot la seva expulsió, temporal o fins indefinida, com a usuari en La Stoa (l'expulsió indefinida tindrà certs drets de publicitat).

Cal dir que, entre d'altres aspectes, la difusió de propaganda subversiva contra l'administració de La Stoa, i la publicació d'imatges de l'osset de "Pedo-Bear", estan prohibides expressament, i fàcilment poden ser sancionades en cas de publicar-se en el Forumstoa o en altres espais stoers. [Cal concretar que la limitació afecta a l'osset Pedo-Bear, no pas gens al conte "Osset de peluix" d'Èric, Miranda, i altres personatges.].

Segons la situació en concret, l'usuari o l'administrador (o ambdós alhora si es donés el cas) poden tenir respecte a ells algun argument o situació que els pugui servir com a agreujant o atenuant (o com a absolució de càstig). Això vol dir (sempre d'acord amb l'autoritat de l'administrador, que és qui ho decideix i que pot decidir posar-ho a discussió en un fòrum) que la persona penalitzada tingui un augment o disminució de la pena, o fins i tot, en algun cas, una absolució completa. (En tot cas, s'ha de procurar que l'augment, disminució o absolució no dongui lloc a dubtes sobre favoritisme o discriminació cap a ningú, tampoc cap a l'administrador; s'ha de tenir un cert grau d'objectivitat en l'aplicació de la pena.).

Norma..

L'incompliment del dret al respecte mereixerà un càstig major o menor segons les circumstàncies. Una disculpa explícita podrà ser alegada com a atenuant (si és que es decideix fer-la de forma explícita). Segons la gravetat de l'insult i/o la ofensa cap a la dignitat de la persona o entitat aludida, el càstig serà major. (La llista de càstigs possibles és a dalt).

El dret al respecte és un valor superior que ha de complir tant l'administrador com els usuaris; i, per consegüent, ambdós poden ser penalitzats per haver-lo incomplert davant qui correspongui.

Títol 2. Sobre l'autoritat de l'Administrador.

Autoritat de l'administració (Extret del valor superior de l'autoritat de l'administració).

L'autoritat de l'administració (formada aquesta actualment per Crom i Ander) es mostra en varis aspectes: l'administració com a garant del compliment dels drets i deures, com a entitat avalada per mantenir l'ordre i el benestar, i com a mecanisme a través del cual els portals del Cosmos Stoer poden exercir la justícia, sense que els usuaris del C.Stoer disposin, per ara, de cap sobirania popular.

Actualment, el sotsadministrador Mitnick exerceix un rol passiu al Cosmos Stoer, limitant-se a fer la feina de reparació d'averies i manteniment i ampliació general de la web sempre que és necessari. De fet, la majoria de vegades és en Crom qui exerceix l'autoritat i les limitacions com a líder i "director" de la web.

La finalitat moral de l'administració, però, és aconseguir un govern benèvol i tolerant, sempre al servei de la difusió de la cultura (tal i com s'indica al títol preeliminar). A més d'aquesta finalitat moral ideal, l'administrador no pot en cap cas trencar els drets dels usuaris, sempre que aquests es trobin indicats expressament en la normativa. (A aquest respecte, és interessant el principi de la no retroactivitat desfavorable de les normes).

Apart del principi del compliment de drets i deures, l'administrador ha de cenyir-se al principi de propagandisme limitat, complir amb els seus deures de l'assamblearisme, i mantenir vigents la realitat de La Stoa del pluralisme social i de la finalitat de difusió de la cultura.

Per tant, un cop està ben delimitada l'autoritat de l'administració per tots els principis del pàrraf anterior, en realitat, aquest principi d'autoritat queda reservat per situacions realment molt motivades d'alarma, o bé en estats de cancelació o suspensió temporal de la web, i sempre a l'espera que algun dia els principis morals i estructurals de La Stoa siguin lo bastant forts per sí mateixos com perquè aquesta web deixi enrera la situació de monarquia i arribar a una vertadera (i sòlida) demo-cràcia.

Títol 3. Sobre la monarquia stoera.

La monarquia parlamentària del C.Stoer: característiques i limitacions com a tal (fragment del títol preeliminar de la normativa encara en estat provisional).

El Cosmos Stoer, amb totes les webs que el conformen, és un territori internàutic monàrquic, i, com a tal, no és una demo-cràcia.

El C.Stoer rebutja per a sí mateix les denominacions, tant de dicta*dura (per considerar la seva faceta parlamentària, i els drets que concedeix a l'usuari, així com el fet que l'administrador no està per sobre de la normativa sinó al revés), com de demo-cràcia (per no tenir un sistema electoral de vots que permeti canviar de lloc a l'administrador). La denominació oficial de sistema polític que admet és la de monarquia.

L'administrador del C.Stoer rep el nom de monarca; el viceadministrador (mentre n'hi hagi en segons cada web del C.Stoer al respecte) rep el nom de primer ministre; i el moderador (sempre que n'hi ha) rep el nom d'alcalde.

Està prohibit que l'Stoer 1r rebi el nom de "president", ni tampoc el de "dictador".

Apart de les nomenclatures mencionades en aquest apartat [tant les permeses (monarquia, monarca, primer ministre, etcetra) com les expressament prohibides (demo-cràcia, president, dicta*dura, etcetra)], la resta de nomenclatures només estaran permeses sempre que cap part de la normativa no les prohibeixi explícitament. En cas que la normativa avali i defensi una nomenclatura en concret, ningú podrà ser censurat per utilitzar aquesta mateixa en cap cas. Si la normativa no es pronuncia al respecte, aquesta nomenclatura serà respectada. Una llei apart de la normativa regularà, de totes les nomenclatures no especificades aquí, les permeses i les prohibides.

Per suposat, tota la llei stoera, i tothom en el conjunt de webs del C.Stoer, haurà de cenyir-se, en tot cas, respecte a les nomenclatures, en tot el que digui el Títol preeliminar. Com s'ha dit, la normativa stoera podrà ampliar, en tots els casos, les possibilitats (permeses i censurades) de les denominacions que puguin rebre l'administrador i la resta d'usuaris, sense contradir aquest mateix títol.

Disposició adicional primera.

Aquesta llei ha estat aprovada i posada en vigor el 23 d'octubre de 2008; és la primera vegada que una llei stoera entra en vigor completament (fins ara, les anteriors lleis estaven sempre com a provisionals i en estat de redacció).

Disposició adicional segona.

1. Tota llei stoera, a excepció d'aquesta mateixa, i fins que no s'apliqui la disposició derrogatòria única, serà considerada com una llei encara en estat provisional i no en vigor, a menys que en el seu títol preeliminar indiqui expressament el contrari.

2. Les lleis a les que afecta aquesta disposició 2na són: la normativa general del C.Stoer, la normativa sobre la propaganda stoera, i la normativa sobre la inamobilitat dels subfòrums del moderador.

Disposició adicional tercera.

Aquesta llei, un cop va ser suprimida en la Stoapèdia de l'Ander, va ser escrita per primer cop al Forumstoa de Forocatalan, amb unes poques correccions, el 9 de novembre de 2008.

Disposició derrogatòria.

Quan la normativa stoera estigui definitivament escrita i aprovada, i totes les seves seccions aprovades i en vigor, aquesta mateixa llei aquí escrita serà considerada derrogada, ja no serà vàlid cap apartat del seu contingut, i quedarà enregistrada a la Stoapèdia, sense cap més actualització a partir d'aleshores, com a un mer registre històric. (No hi ha cap data indicada per antelació sobre quan podria ser, ni tant sols aproximadament, el dia d'aprovació definitiva de la normativa stoera.).

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.


Editat per darrera vegada per Crom-el-nordic el Dg Nov 09, 2008 5:54 pm, editat 3 cops en total
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
RabosaFOX

RabosaFOX

Nombre de missatges : 174
Data d'inscripció : 30/06/2008

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDv Oct 24, 2008 3:33 pm

Bona llei. S'ha introduït l'osset de peluix a les prohibicions, interessant de cara a evitar vulneracions de la lley futures.

salut Monarca king
Tornar a dalt Ir abajo
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDv Oct 24, 2008 10:10 pm

RabosaFOX escrigué:
Bona llei. S'ha introduït l'osset de peluix a les prohibicions, interessant de cara a evitar vulneracions de la lley futures.

salut Monarca king

Ehhh... Alcalde, crec que has comès un error. L'osset que està limitat per la normativa no és l'Osset de Peluix (del conte d'Èric, Miranda, i d'altres), sinó l'Osset Pedo-Bear. No confonguis un osset amb l'altre, sisplau.

L'Osset de Peluix està permès per la normativa stoera (més aviat, està en un estat alegal: ni descrit com a dret, ni especificat com a delicte). La normativa afecta a l'Osset Pedo-Bear, insisteixo.

De totes maneres, amb l'objecte d'evitar futures possibles confusions, he modificat el pàrraf de l'Osset Pedo-Bear, afegint-hi un canvi que eviti aquesta confusió en el futur.

Fins la pròxima, alcalde. lol!

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
sotscomandant

sotscomandant

Nombre de missatges : 28
Data d'inscripció : 14/07/2008

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDg Nov 09, 2008 3:15 pm

(Sancionat per haver insultat l'"os de peluix" (en realitat s'anomena "osset de peluix") i per haver insultat el govern stoer de "malgovern", animant a fer déu-sap-quina "revolució". Per aquestes causes, i tenint memòria d'anteriors faltes, queda sancionat a 30 dies.):
Tornar a dalt Ir abajo
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDg Nov 09, 2008 5:47 pm

sotscomandant escrigué:
(Sancionat per haver insultat l'"os de peluix" (en realitat s'anomena "osset de peluix") i per haver insultat el govern stoer de "malgovern", animant a fer déu-sap-quina "revolució". Per aquestes causes, i tenint memòria d'anteriors faltes, queda sancionat a 30 dies.):

A veure quin dia el sotscomandant aprèn educació...

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
Ex-amicdeCromNombre de missatges : 67
Data d'inscripció : 16/07/2008

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDt Nov 25, 2008 1:20 pm

Crom-el-nordic escrigué:
sotscomandant escrigué:
(Sancionat per haver insultat l'"os de peluix" (en realitat s'anomena "osset de peluix") i per haver insultat el govern stoer de "malgovern", animant a fer déu-sap-quina "revolució". Per aquestes causes, i tenint memòria d'anteriors faltes, queda sancionat a 30 dies.):

A veure quin dia el sotscomandant aprèn educació...

On es el parlament stoer???

Perqur enganyes al poble amb una institucio que nomes existeix al teu cap?
El poble no te espay on defensarse dels abusos del rei!

On son els furs de la terra que el rei havia de respectar per ser rei?

Aixo nomes es donava a catalunya en canvi a espanya sempre a existit el model autoritari que es el que actualment es fa servir a lastoa.
Tornar a dalt Ir abajo
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:14 pm

Per començar, et diré que els furs de la terra no existeixen a la normativa stoera.

En quan al parlament stoer, ja en parlaré un altre dia.

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
Ex-amicdeCromNombre de missatges : 67
Data d'inscripció : 16/07/2008

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:38 pm

Crom-el-nordic escrigué:
Per començar, et diré que els furs de la terra no existeixen a la normativa stoera.

En quan al parlament stoer, ja en parlaré un altre dia.

Llavor el poble no te drets i no fas altra cosa que enganyar al personal amb frases enrevessades de lleis abstractes.
El poble no te veu aixo nomes te un nom...
Tornar a dalt Ir abajo
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:39 pm

El parlament stoer només existirà com a tal el dia en que surti escrit a una normativa que estigui en vigor; abans, no existirà de cap manera.

Actualment, el parlament en vigor és un projecte encara en fase pre-inicial, però algun dia serà una realitat tangible com a tal (encara que dubto molt que sigui de la forma com l'ExamicdeCrom voldria). En tot cas, serà un parlament monàrquic, no democràtic (és a dir: serà el parlament d'una alcaldia, no de tota la web), i jo seguiré siguent el líder principal; tingueu-ho en compte.

Ja intentaré posar-ho en una normativa en vigor el dia que pugui; penseu que jo tinc altres ocupacions a més de les del Cosmos Stoer, i que lògicament això ho farà retrassar algun temps; però ja intentaré escriure-ho sense retardar-me molt.

Salut!!

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:41 pm

Ex-amicdeCrom escrigué:
Crom-el-nordic escrigué:
Per començar, et diré que els furs de la terra no existeixen a la normativa stoera.

En quan al parlament stoer, ja en parlaré un altre dia.

Llavor el poble no te drets i no fas altra cosa que enganyar al personal amb frases enrevessades de lleis abstractes.
El poble no te veu aixo nomes te un nom...

¿No has llegit la normativa en vigor? El poble sí que té alguns drets, entre ells el dret-deure al respecte... Altra cosa és que aquests drets no et convencin a tu...

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
Ex-amicdeCromNombre de missatges : 67
Data d'inscripció : 16/07/2008

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:42 pm

Crom-el-nordic escrigué:
El parlament stoer només existirà com a tal el dia en que surti escrit a una normativa que estigui en vigor; abans, no existirà de cap manera.

Actualment, el parlament en vigor és un projecte encara en fase pre-inicial, però algun dia serà una realitat tangible com a tal (encara que dubto molt que sigui de la forma com l'ExamicdeCrom voldria). En tot cas, serà un parlament monàrquic, no democràtic (és a dir: serà el parlament d'una alcaldia, no de tota la web), i jo seguiré siguent el líder principal; tingueu-ho en compte.

Ja intentaré posar-ho en una normativa en vigor el dia que pugui; penseu que jo tinc altres ocupacions a més de les del Cosmos Stoer, i que lògicament això ho farà retrassar algun temps; però ja intentaré escriure-ho sense retardar-me molt.

Salut!!

O sigui mes cafe per atots i menys veu pel poble.

Vas per el cami erratic monarca ,recorda que li va passar a molts reis autoritaris a les revolucions ,van haver de marxar o enfrontar-se al poble o negociar i crec que tu nomes vols enfrotament no deixan als stoers tenir uns furs i lleis que el protegeixin del abusos comesos pel rei i els nobles ,segosn les tradicions mes ancestrals de catalunya.
Tornar a dalt Ir abajo
Ex-amicdeCromNombre de missatges : 67
Data d'inscripció : 16/07/2008

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:43 pm

Crom-el-nordic escrigué:
Ex-amicdeCrom escrigué:
Crom-el-nordic escrigué:
Per començar, et diré que els furs de la terra no existeixen a la normativa stoera.

En quan al parlament stoer, ja en parlaré un altre dia.

Llavor el poble no te drets i no fas altra cosa que enganyar al personal amb frases enrevessades de lleis abstractes.
El poble no te veu aixo nomes te un nom...

¿No has llegit la normativa en vigor? El poble sí que té alguns drets, entre ells el dret-deure al respecte... Altra cosa és que aquests drets no et convencin a tu...

Aixo nomes diu que ningu et pot aixecar la veu ni questionar com a monarca res mes,.
Has de fer lleis consensuades pel poble no nomes per tu!
Tornar a dalt Ir abajo
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:45 pm

Paraules nècies d'Ex-amicdeCrom, orelles sordes.

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
vitraka

vitraka

Nombre de missatges : 25
Data d'inscripció : 14/10/2008

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Nov 26, 2008 2:49 pm

Crom-el-nordic escrigué:
Paraules nècies d'Ex-amicdeCrom, orelles sordes.

Collons amb 30 takos i sembles una criatureta XD albino

"rEBOTA I EN TU CARA EXPLOTA"" Basketball

va cROMS UNA MICA DE SERIOSITAT AL DEBAT xddxd[strike]d
Tornar a dalt Ir abajo
Crom-el-nordic
Admin
Crom-el-nordic

Nombre de missatges : 948
Data d'inscripció : 25/05/2008
Edad : 43

Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitimeDc Des 03, 2008 7:46 pm

Que pesat que és el Vitraka...

_________________
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Banner_La_Stoa_diminut_5 La Stoa.

Crom a relats en català.

Stoapèdia.
Tornar a dalt Ir abajo
http://www.cosmos-stoer.cat
Contenido patrocinado
Llei general provisional del Cosmos Stoer. Empty
MissatgeAssumpte: Re: Llei general provisional del Cosmos Stoer.   Llei general provisional del Cosmos Stoer. Icon_minitime

Tornar a dalt Ir abajo
 
Llei general provisional del Cosmos Stoer.
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
El Forumstoa: secció de fòrums de La Stoa. :: La Stoa i el Cosmos Stoer. :: La llei stoera: debat i informació.-
Canviar a: